Techni-Show 2020

ATS Applied Tech Systems en ATS EdgeIT nodigen u graag uit op het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie in de Benelux. De TechniShow 2020.

Deze Jaarbeurs te Utrecht mag u niet missen als u actief bent op het gebied van de industriële productie-technologie, behandeling en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren, hulpmiddelen en andere.

ATS International’s innovatieve Smart Manufacturing & Industry 4.0 ‘Attribute, Dimensional, Operational, & Shared (ADOS) suite, bestaande uit ATS Inspect, ATS Intelligence, ATS CM4D, ATS SPC, ATS BUS en ATS Shared Services, heeft een cruciale rol gespeeld in het verbeteren van de kwaliteit binnen de productieomgevingen. De integratie van Product Life Management (PLM) met productie operations, om voor kosteneffectieve kwaliteitscontrole te zorgen, heeft zijn waarde in de discrete industrie verder versterkt.

ATS EdgeIT zal tijdens de beurs te zien zijn met de nieuwste ontwikkelingen op cadcam gebied met Edgecam en Spaceclaim. Daarnaast zullen we de laatste versie van Vericut CNC simulatie en verificatie software tonen.

U kunt ons bezoeken op stand _____

Er valt veel te doen en te beleven op de TechniShow. Het Expositieprogramma bestaat uit diverse onderdelen met dit jaar extra focus op Smart Industry, 3D Printing , Advanced Engineering en nog veel meer. U kunt zich inschrijven via deze link


Calendar Icon