ESPRIT EDGE

ESPRIT EDGE is de evolutie van ESPRIT TNG en combineert het DNA van EDGECAM en ESPRIT dat aanzienlijke voordelen biedt voor het programmeren van CNC-bewerkingsmachines, waaronder verbeterde efficiëntie, precisie en automatisering in het productieproces.

ATS kan u adviseren over de meest geschikte oplossing voor uw producten en bedrijfsvoering, afhankelijk van uw specifieke eisen en wensen voor het CAM-systeem. ESPRIT EDGE biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van rekenkracht, het samenstellen van meerdere producten op een zuil en beschikt over uitgebreide 3D-strategieën. Bovendien wordt ESPRIT EDGE succesvol ingezet voor langdraai machines.

Frezen 3- naar 5- assig

ESPRIT EDGE biedt een uitgebreide reeks freescycli die kunnen worden gebruikt op CNC-machines van elk type.

Draaien en draaifrezen

ESPRIT EDGE biedt veelzijdige draai- en werkstukhandlingcycli die geschikt zijn voor alle typen CNC-draaibanken, frees- of draaifreesmachines en integreert frees-, draai- en tastbewerkingen in één enkel programma

Wire EDM

Er zijn op maat gemaakte oplossingen beschikbaar voor verschillende draadvonkmerken en -machines, waarbij de prestaties worden geoptimaliseerd door gebruik te maken van machinespecifieke kennis om ideale snijomstandigheden te creëren.

Bewerking met hoge snelheid

ESPRIT EDGE biedt hogesnelheidsbewerkingscycli voor 2,5-, 3-, 4- en 5-assig voorbewerken die voordelen opleveren zoals het verkorten van cyclustijden en het verlengen van de standtijd van het gereedschap.

Inspectie op de machine

De On Machine-inspectiemogelijkheden helpen het hele proces te stroomlijnen door bewerkings- en inspectiemogelijkheden in één programma te combineren.

Metal Additive Manufacturing

De software maakt gelijktijdige programmering mogelijk voor zowel additieve als subtractieve processen, waardoor een natuurlijke workflow voor zowel hybride als speciale additieve machines wordt vergemakkelijkt.

Virtuele Machine Setup

De digitale tweeling van ESPRIT EDGE omvat machinemodellen, controlleremulators, machineparameters en postprocessors, waardoor nauwkeurige simulatie en het genereren van voor machines geoptimaliseerde G-code mogelijk zijn.

Turn-key Post Postprocessors

Met kant-en-klare postprocessors kunt u het volledige bewerkingsproces en de machineomgeving visualiseren in dynamische, effen gearceerde grafieken, inclusief de machinekinematica.