Geautoriseerd trainingscenter

Naast een excellente service is een gedegen opleiding van groot belang voor een succesvol gebruik van een software systeem. ATS EdgeIT heeft een zeer divers en uitgebreid trainingsprogramma voor al haar software systemen. ATS EdgeIT beschikt over een modern trainingscentrum uitgerust met 8 moderne CADCAM werkplekken. De ruimte is voorzien van climate control zodat de cursisten een comfortabele werkplek hebben. De trainingsruimte beschikt daarnaast over een modern digitaal lesbord inclusief beamer, waarmee onze cursusleider op interactieve wijze de cursisten les kan geven. Het gebruik van een digitaal lesbord draagt bij aan een betere overdracht van de lesstof door o.a. de mogelijkheid om notities, aantekeningen, verwijzingen en andere ondersteunende zaken op het bord aan te geven waardoor de cursist een betere training beleefd.

De trainingen worden bij ATS EdgeIT gegeven van 9:00 tot 16:00. Heeft een cursist om wat voor reden dan ook nog wat individuele aandacht nodig dan kan dat meestal direct tijdens de training omdat we met kleine groepen werken. Ook is mogelijk na de training de benodigde individuele aandacht te krijgen.

De trainingen bij ATS EdgeIT zijn inclusief, lunch, koffie, thee etc.

Bedrijfsintern

Uiteraard kunnen trainingen ook op locatie bij de klant worden gegeven, echter dient u dan zelf zorg te dragen voor de aanwezigheid van de benodigde hardware. Wij zorgen altijd voor een beamer en scherm. Indien gewenst kunt u van ons up-to-date laptop’ s huren voor €40,- per dag. Denk ook aan de installatie van Edgecam voordat wij bij u op locatie komen trainen. Met Edgecam kan de training uitstekend gegeven worden in de home work mode. Op aanvraag willen wij u hierover graag meer informatie verstrekken wat betreft de training tijdstippen, kosten etc. De trainingen op locatie bij de klant worden meestal gegeven van 9:30 tot 16:00. In overleg kunnen wij uiteraard op andere tijden de training verzorgen.

Lesmateriaal

De meeste trainingen zijn inclusief Nederlandstalig cursusmateriaal. Deze boeken zijn voorzien van voldoende uitgewerkte voorbeelden en grafische ondersteuning. Hiermee beschikt u niet alleen tijdens maar ook na de training over een compleet naslagwerk van alle mogelijkheden van Edgecam. De boeken worden in kleur afgedrukt zodat alle afbeeldingen duidelijk over komen.

Certificering

Na het succesvol afronden van een cursus, ontvangt iedere cursist een certificaat van de behaalde modulen.

Tweede Trainingscenter

Inmiddels hebben wij een tweede cursusruimte ingericht voor specifieke en maatwerk training. Dit trainingscenter is zo ingericht, dat we ook op locatie deze trainingen kunnen geven en alle benodigheden mee kunnen nemen.

Trainingen