De kosten van een ongeplande onderbreking in de productie kan veel kosten en het kan zelfs leiden tot aanvullende kosten zoals vertraagde leveringen, gemiste verkoopkansen en zelfs het verlies van klanten. Wij begrijpen dat het noodzakelijk is om productiviteit te maximaliseren, juist daarom bieden we ondersteuning aan voor onze klanten.

Voordelen van Edgecam Onderhoud en Ondersteuning

Voor hulp over het gebruik van onze software programma’s en het oplossen van problemen kunnen houders van een Serviceabonnement telefonisch contact opnemen met onze Helpdesk.

Helpdesk

Naast een excellente service is een gedegen opleiding van groot belang voor een succesvol gebruik van een software systeem. ATS EdgeIT heeft een zeer divers en uitgebreid trainingsprogramma voor al haar software systemen.

Training

In juni geven wij weer een Edgecam update training zoals u van ons gewend bent. De update training gaat over alle nieuwe functionaliteiten die Edgecam 2019 R1 en 2020.0 u te bieden heeft. Naast alle nieuwe functionaliteiten worden er ook tips en tricks gegeven.

Edgecam updatetraining

ATS EdgeIT biedt naast een complete CADCAM oplossing ook een unieke Programmeerservice. Steeds meer bedrijven krijgen eenmalig een complex product te maken of hebben een piek in programmeren. ATS EdgeIT kan bedrijven assisteren met een professionele CNC programmeerservice.

Programmeer service

Veel bedrijven zullen niet exact een manier kunnen vinden om hun machinepark en productie te optimaliseren, terwijl ieder bedrijf te maken krijgt met kortere levertijden, lagere prijzen en meer concurrentie. Door de jarenlange expertise in het optimaliseren van cnc-verspanende machines door middel van o.a. cadcam heeft ATS EdgeIT veel kennis op het gebied van productie optimalisatie en de daarbij behorende facetten die eenvoudig te verbeteren zijn.

QuickScan

Postprocessoren zijn de belangrijkste schakel tussen uw CAM systeem en de machine. Lees hier alles over onze aanpak.

Postprocessoren

ATS EdgeIT kan u ondersteunen bij het inrichten van Edgecam. Dit kan bijvoorbeeld zijn het inrichten van de SQL gereedschapsbibliotheek of het schrijven van macro’s voor het automatiseren van handelingen die veel voorkomen.

Consultancy

Om het jaar vindt de Edgecam Gebruikersdag plaats. Op deze dag kunnen alle gebruikers van Edgecam in de Benelux kosteloos kennismaken met de laatste nieuwe ontwikkelingen van de software.

De Edgecam Gebruikersdag

Voor klanten met een Edgecam systeem op onderhoud kunt u hier inloggen op het VERO Support Portal. U kunt hier de laatste software downloaden en uw licenties vinden.

Customer Support Portal

Voor klanten met een Edgecam systeem op onderhoud en voor het delen van informatie kunt u zich aanmelden bij de Edgecam community.

Edgecam forum

Vind hier informatie over nieuwe Edgecam releases

Laatste Release Informatie

Vind hier de beste systeem eisen zodat u optimaal met Edgecam kunt werken.

Systeemvereisten

Kijk hier eens wat er de afgelopen jaren ontwikkeld is aan nieuwe functionaliteiten, beschikbaar voor iedere release.

Release Geschiedenis