Designer CAD voor CAM training

De Designer Companion licentie is met de komst van Edgecam 2022.0 (in mei 2021) automatisch toegevoegd aan uw Edgecam licentie! Deze licentie is kosteloos en beschikbaar met onderhoud op uw Edgecam systeem. Met Designer kunt u eenvoudige maar ook complexe onderdelen tekenen en aanpassen. Het systeem is enorm uitgebreid en is voorzien van de laatste CAD-loaders waardoor dit uitstekend voldoet als een volwaardig CAD-systeem. Ook PMI-data waar tegenwoordig veel over gesproken wordt kunt u inlezen met Designer. U krijgt per Edgecam systeem dat u op onderhoud heeft een Designer Companion licentie.

Omdat er steeds meer vraag is voor een betaalbare reguliere training, hebben wij vier dagen gereserveerd in Maart waarop wij een reguliere training verzorgen. De training is de Designer CAD voor CAM training en wordt verzorgd in Rhoon op 15 en 16 maart en in Dalfsen op 22 en 23 maart. De training wordt gegeven op één dag en geeft een goede basis voor het aanpassen van modellen, optekenen van spanmiddelen, optekenen van eenvoudige producten voor draaien en frezen en het opbouwen van samenstellingen.

Voor de Designer training hebben wij een Nederlandstalig cursusboek ontwikkeld welke verkregen kan worden bij het volgen van een training. Het aanmelden voor de reguliere training kan hier. De training wordt gegeven van 9:30 tot 16:00 en is inclusief lunch, Nederlandstalig cursusboek en kost €450,- per persoon. Uiteraard kunnen wij deze training ook bedrijfsspecifiek verzorgen bij u onsite of bij ons in Rhoon of Dalfsen, neem dan even contact op met Matthijs of Emiel.


    Ik ga akkoord met het verzamelen en opslaan van mijn standaardgegevens.