Februari 2014 –Vorig jaar vierde Edgecam haar 30 jarig bestaan als onafhankelijk cadcam ontwikkelaar. Al sinds het begin is Widenhorn Industriële Automatisering leverancier van Edgecam in de Benelux. In al die tientallen jaren nam Edgecam een belangrijke plaats in op de stand van Widenhorn Industriële Automatisering, maar dit jaar is er een heuse Edgecam stand gerealiseerd. “Edgecam heeft net als wij de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt,” legt Jasper Verbunt – Sales Manager – uit. “De wereldwijde marketing is erg sterk, mede als de naamsbekendheid en daar profiteren wij ook van. Daarnaast zijn wij al een decennium Elite Reseller, wat inhoudt dat wij mede bepalen hoe de software zich ontwikkeld. Onze klanten profiteren hier van. Dit jaar heeft Edgecam ‘Workflow’ gelanceerd en hier hebben wij ook de Innovator status voor gekregen. Op de Techni-Show lanceren wij Edgecam 2014R1.” Naast de medewerkers van Widenhorn Industriële Automatisering zijn ook de leveranciers aanwezig. De softwareontwikkelaars zien dit als een belangrijk evenement in Europa.

Edgecam focus met gespecialiseerde en hoogwaardige ondersteuning

Widenhorn Industriële Automatisering heeft de focus liggen op het technische vlak. Michael van de Velde – Support Manager – verteld over de ontwikkelingen. “Edgecam is het hart van ons bedrijf. Wij hebben de laatste jaren enorm geïnvesteerd in onze support en service afdeling. Ons bedrijf heeft de focus echt liggen op het serviceaspect. Machines worden steeds complexer en ook de producten worden steeds lastiger te produceren. Dan heb je niet enkel een goed cadcam systeem nodig, maar ook een goed team van gespecialiseerde medewerkers. Die moeten de software heel goed uit kunnen leggen, hoogwaardige postprocessors met machinesimulatie kunnen ontwikkelen en de klant direct op een duidelijk en meedenkende manier kunnen ondersteunen. Dit kunnen wij allemaal vanuit ons kantoor realiseren met een enthousiast team.” Tijdens de Techni-Show zullen veel technische medewerkers aanwezig zijn op de stand om de huidige en potentiele gebruikers alles te kunnen laten zien van de nieuwste release van Edgecam.

Innovatieve oplossingen op de Techni-Show voor Verspaning, Plaatbewerking en Onderwijs

Widenhorn Industriële Automatisering staat net als vorig jaar in hal 11 op stand D010. Naast de ontwikkelingen van Edgecam zijn ook de nieuwste releases te zien van VERICUT (NC Verificatie, Simulatie en Optimalisatie software), PartMaker (cam voor langdraaien), SpaceClaim (Direct Modeling) en Seiki Systems (DNC en Monitoring). De plaatbewerkingstak van Widenhorn staat in hal 8 bij de ingang van de plaatwerkhal op stand B107. Dit jaar naast cadcam en calculatie ook met snijonderdelen, zoals laserlenzen. Mede-exposant op deze stand is WIA Educational specialist in hardware en software voor het (technisch) onderwijs.

Met deze link kunt u direct gratis toegang aanvragen

Artist Impression van de Edgecam stand van Widenhorn Industriële Automatisering op de Techni-Show