Matthijs van Ommen en Vincent Gosman zijn uw nieuwe account managers voor Edgecam, SpaceClaim, Vericut, Seiki en ATS ADOS. Van oorsprong was er altijd één accountmanager voor heel Nederland, door het sterk toenemende aantal klanten worden de werkzaamheden nu over twee man verdeelt. Daarnaast kunnen wij u met twee man vaker bezoeken en van dienst zijn. Matthijs woonachtig in Dalfsen zal het meeste in het noorden van Nederland bezig zijn. Vincent woonachtig in Woerden zal het zuiden van Nederland voor zijn rekening nemen. Er is voor gekozen Nederland niet in twee delen te splitsen, daar waar de mannen nodig zijn zullen ze voor u klaar staan. Daarnaast neemt Michael van de Velde, support manager van de technische afdeling, nu ook de verantwoordelijkheid over het reilen en zeilen op de verkoop afdeling voor zijn rekening. Door deze verandering is een betere samenwerking tussen de technische afdeling en de verkoop mogelijk. Het enthousiasme van Matthijs en Vincent past perfect in het team. Klanten die reeds contact gehad hebben met deze heren zullen dit bevestigen. Dit enthousiasme heeft er toe geleid dat de maand juli wat normaal een redelijk rustige maand is direct de beste juli maand ooit is in de geschiedenis van ATS EdgeIT. Wij hopen onze prettige samenwerking met de komst van Vincent en Matthijs voort te zetten. Wij hebben daar alle vertrouwen in.

Wenst u een afspraak of kennismaking met Matthijs of Vincent klik dan hier.