De volgende generatie van VERICUT

Nieuwe grafische weergave

Render de machines en het verspaningsproces sneller met meer realistisch en scherper beeld. VERICUT 9.0 helpt programmeurs om hun werk sneller te doen door drastische verbeteringen op het gebied van weergave – roteren of zoomen, gestroomlijnd wisselen tussen weergave types, model transparantie en kleuren aanpassen tijdens het simuleren.
Vernieuwde flexibiliteit in het gebruik van belangrijke functies zoals Section, X-Caliper en AUTO_DIFF.

Snelheid doet er toe

Simuleer sneller in de nieuwe weergave omgeving en ervaar drastische tijdsreducties bij het 3D printen en tijdens grinder/dressing operaties.

NC Program Review en de gratis VERICUT Reviewer applicatie zijn significant sneller geworden.

Gebruiksgemak en kracht

Meer en gebruiksvriendelijkere manieren om doorsneden te maken van modellen en machine.

Snel en simpel obstakels die het zicht belemmeren verbergen zodat het verspaningsproces nog beter te volgen is. De verbeterde X-Caliper tab, met nu nog meer opties om modellen en machine geometrie te meten, geeft programmeurs het vertrouwen dat de NC-programma’s het gewenste resultaat zullen leveren.

DraaiFrees gereedschappen

Met de nieuwe Multi Tool Station for turret lathes is het nog gemakkelijker geworden om één turret positie met verschillende gereedschappen op te bouwen. Gereedschappen worden geactiveerd via de opgegeven offsets en gebruik de overige gereedschappen in de botsingscontrole.

Voor de complete turret is de Turret Setup feature geïntroduceerd. Verkort de tijd die nodig is om een turret te vullen met gereedschappen door de gereedschappen te importeren (bijvoorbeeld via drag and drop) vanuit een TLS bestand.
Hierdoor is het ook gemakkelijker om identieke zuster gereedschappen te definiëren. Link gewoon hetzelfde gereedschap met verschillende offset  nummers.

Herstart en Stop op mogelijkheden

Verifieer veranderingen aan een NC programma snel en heb meer controle over de simulatie. Start op elke gewenste regel in het NC programma en VERICUT zal in sneltreinvaart alle regels tot de gewenste startregel zonder simulatie op de achtergrond doorrekenen alvorens het beeld bij te werken en met de echte simulatie te beginnen.
Een nieuwe stop optie maakt het mogelijk om enkel te stoppen bij de zoveelste herhaling van een woord. Dit maakt het gemakkelijker om loops te debuggen.