Christiaan is sinds 2018 in dienst bij ATS. Hiervoor was Christiaan al bekend met Edgecam, waarmee hij de meest uiteenlopende producten programmeerde. De interesses van Christiaan zijn zeer breed, waardoor hij een echte allrounder is voor ATS. Christiaan verzorgt zo goed als iedere training voor Edgecam, Vericut en NC Simul. Tevens maakt Christiaan postprocesoren en machine controllers voor de verificatie systemen. Ook voor het programmeren van onderdelen wordt Christiaan ingezet. Door zijn praktijkervaring kan hij klanten helpen met het implementeren van Edgecam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten van de gereedschapsbibliotheek.

Iedere Techni-Show probeert ATS een unieke blikvanger te realiseren. Christiaan heeft voor de Techni-Show van 2020 een Trimaran bedacht en geprogrammeerd om te frezen. Hierbij kwam zijn verspaningskennis goed van pas.

De hobby’s van Christiaan zijn duiken en veel ver weg op vakantie gaan. Hij woont samen met zijn vriendin, die hem soms moet missen voor opdrachten ver in het land.

Klik op het LinkedIn icoontje voor de Linkedin pagina van Christiaan