Wat een inspirerend verhaal over Emiel, een waardevolle aanwinst voor het ATS-team sinds 2014!

Emiel begon zijn reis bij ATS (toen nog bekend als WIA) als support medewerker, waarbij hij zich snel onderscheidde door zijn sterke betrokkenheid en passie voor technologie. Zijn talent voor kennisoverdracht en het geven van trainingen bleek al snel een essentieel onderdeel van zijn dagelijkse werkzaamheden te zijn.

Tijdens zijn tijd bij ATS heeft Emiel ook een opmerkelijke prestatie geleverd door zijn opleiding tot verspaningstechnoloog af te ronden in 2018. Deze toewijding aan voortdurende groei en ontwikkeling getuigt van Emiel’s vastberadenheid en streven naar uitmuntendheid.

In 2018 greep Emiel de kans om een nieuwe rol als accountmanager te omarmen – een rol die als gegoten bij hem blijkt te passen. Zijn diepgaande kennis van de software en zijn technische expertise stellen hem in staat om waardevol advies te geven aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Door deze adviezen kunnen we onze klanten helpen om hun ambities en doelen te bereiken.

Buiten zijn drukke professionele leven, vindt Emiel vermaak in verschillende hobby’s. Van airsoft en fotografie tot sporten en af en toe een potje gamen, daarmee vind hij en mooie balans tussen vermaak en werk.

Emiel woont in Bergschenhoek met zijn vrouw en zijn ondersteunende en enthousiaste karakter maakt hem niet alleen een gewaardeerde collega, maar ook een fijne partner en vriend.

Klik op het LinkedIn icoontje voor de Linkedin pagina van Emiel