Matthijs van Ommen werkt sinds 2014 voor ATS. Met de overname van Widenhorn Industriële Automatisering had het team in Rhoon al snel een oogje op Matthijs. Omdat ATS EdgeIT veel klanten heeft in het oosten van het land is het voordehand liggend iemand uit deze omgeving aan te nemen als account manager voor de producten en diensten van ATS EdgeIT.  Matthijs is in 2017 begonnen bij ATS EdgeIT.

Matthijs zit bomvol energie en is zeer enthousiast over de producten. Matthijs kan goed doorgronden wat benodigd is en wat nodig is om de geleverde diensten tot een succes te maken. Hij verkoopt liever precies dat wat nodig is dan teveel. Het succes van ATS EdgeIT heeft Matthijs verder weten uit te breiden door zijn succesvolle CAM implementaties keer op keer.

Matthijs komt uit Dalfsen en is getrouwd, hij is vader van één zoontje. Een tweede is op komst. Al met al spannende tijden met deze drukke baan waarin Matthijs veel contact houd met zijn klanten. Matthijs is een echte fijnproever als het op Whisky aan komt. Regelmatig wordt gebuikt gemaakt van de BBQ.

Klik op het LinkedIn icoontje voor de Linkedin pagina van Matthijs