Wat een inspirerend verhaal over Michael, een waardevolle kracht bij ATS gedurende maar liefst 20 jaar!

Michael begon zijn reis bij ATS als stagiair, net als Alban, en heeft in de loop der jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt. Zijn eerste stappen bij de helpdesk tijdens zijn afstudeeropdracht lieten al zien dat hij een natuurlijk talent had voor ondersteuning en klantenservice.

Naast zijn helpdeskwerkzaamheden begon Michael ook trainingen te verzorgen voor Edgecam, wat geleidelijk evolueerde naar het verzorgen van Edgecam postprocessoren. Met de groei van ATS werden steeds meer mensen aangetrokken voor trainingen, postprocessoren en de helpdesk. Deze uitbreiding van het team weerspiegelt het succes en de groei van ATS.

In 2007 maakte Michael een korte verschuiving naar de rol van Accountmanager, maar met de voortdurende groei van het bedrijf kwam al snel naar voren dat zijn expertise het beste tot uiting kwam als Service / Support Manager – een rol die hij met toewijding vervult tot op de dag van vandaag.

Michael woont dichtbij ATS in Poortugaal en deelt zijn leven met zijn vriendin en drie kinderen. Hij is gepassioneerd over bergwandelen en geniet van het rijden over bergpassen in Zwitserland. Naast zijn liefde voor de bergen, vindt hij vreugde in activiteiten zoals mountainbiken, spinnen, hardlopen en klussen in en rondom zijn huis.

Klik op het LinkedIn icoontje voor de Linkedin pagina van Michael