We bieden onze gebruikers graag handvaten om nog meer productiviteit uit Vericut te halen. Zoek je informatie of een tip en zit deze er niet tussen, geef het aan ons door via dit formulier, wij delen dan een video met iedereen!

Leer hoe u  VERICUT Section view kunt gebruiken in een paar simpele klikken

Leer hoe u ons VERICUT Air Cuts Optimization kunt gebruiken in een paar simpele klikken

Optimaliseer de beweging van het gereedschapspad wanneer het gereedschap niet in contact is met het uitgangsmateriaal en bespaar direct op uw cyclustijd.

Syntax Check is een gemakkelijke manier om snel vast te stellen of er basisfouten in uw NC-code zitten, zodat ze kunnen worden gecorrigeerd nog voordat de simulatie wordt uitgevoerd.

Zorg ervoor dat uw programma foutloos en veilig is voordat u gaat bewerken. Dit is mogelijk met Program Review. Gebruik Program Review om fouten in uw NC-code te markeren en te doorlopen. Met een duidelijke beschrijving en visuele weergave van problemen kunt u eventuele problemen eenvoudig oplossen, zodat ze uw machine nooit bereiken.

Gebruik VERICUT om snijlimieten voor elk gereedschap in te stellen, zodat VERICUT elk geval dat de limiet wordt overschreden, registreert. Er zijn veel limieten die kunnen worden ingesteld, inclusief maximale hellingshoek en maximale spaandikte, zelfs sommige hebben betrekking op de geschatte standtijd!

Krachtanalysetabellen maken het gemakkelijk om onproductieve gebieden in het NC-programma te vinden en te visualiseren, zoals slechte snij-condities, mogelijke gereedschapsbreuk of andere veiligheidsproblemen die verband houden met overmatige snijomstandigheden. Eenmaal geïdentificeerd, kunnen CAM-systemen of handmatige bewerking worden gebruikt om corrigerende maatregelen toe te passen.

In VERICUT kan het gesimuleerde model op dezelfde manier worden gemeten en geïnspecteerd zoals een feitelijk onderdeel op een inspectieafdeling met behulp van het X-Caliper-meetinstrument.

Auto-DIFF verkort de tijd die nodig is om het eerste productiewaardige onderdeel te frezen door het gesimuleerde model te vergelijken met het originele model

Grinder-Dressing. Verander het slijpgereedschap (de Grinding tool) tijdens simulatie met Grinder-Dressing

Met VERICUT kan een Reviewer file gegenereerd worden. Met deze Reviewer file is het mogelijk op iedere PC het NC programma te reviewen zonder dat daar een licentie voor nodig is.