Adveon

​Verhoog uw productiviteit en veiligheid in CAM programmeren.

Adveon is software van Sandvik die het mogelijk maakt om gereedschappen samen te stellen uit gereedschaps catalogi welke opgebouwd zijn volgens het ISO 13399 formaat. De gereedschaps-samenstellingen worden vervolgens geëxporteerd naar o.a. het CAM systeem.

Het eerste jaar kan Adveon kosteloos gebruikt worden, mits een actief OHC (=OnderHoudsContract) aanwezig is. Na het eerste jaar wordt een jaarlijkse bijdrage gevraagd.
In de huidige versie van de connectie met Edgecam worden nog geen draaigereedschappen ondersteund en ook de voedingen en toerentallen worden nog niet overgestuurd. Deze functionaliteiten zijn  nog in ontwikkeling. De licentie kunt u middels onderstaand formulier kosteloos aanvragen. De Adveon (Pre-release) staat op uw Edgecam DVD van 2015R1.

1. Gereedschapsdata volgens standaard ISO 13399

De ISO 13399 gereedschap data standaard maakt het mogelijk met gereedschappen te werken van iedere gereedschapsleverancier met de garantie voor de meest precieze geometrische informatie.

2. Ontwikkel uw eigen bibliotheek

Kies de gereedschappen die u dagelijks gebruikt. Onderhoud en overzie uw gereedschappen.
.

3. Maak een samenstelling

Bouw uw gereedschapssamenstelling – snel en veilig – en zie direct resultaat in 2D and 3D. Bovendien is er een directe export naar Edgecam.

Omschrijving

Video

PDF

Adveon gereedschapsbibliotheek

Adveon is een gereedschapsbiblotheek systeem ontwikkelt door Sandvik Coromant en wordt verkocht door geautoriseerd partner Edgecam.

Adveon gereedschapsbibliotheek

Edgecam is het eerste CAD/CAM platform dat geïntegreerd is met de Sandvik Coromant Adveon Tool Library