Adveon  

Adveon is software van Sandvik die het mogelijk maakt om gereedschappen samen te stellen uit gereedschaps catalogi welke opgebouwd zijn volgens het ISO 13399 formaat. De gereedschaps-samenstellingen worden vervolgens geëxporteerd naar o.a. het CAM systeem.

Magistor

Magistor is niet alleen specialist in het leveren van verspanende gereedschappen, maar ook in (technische) ondersteuning bij en advisering in de juiste toepassing van deze gereedschappen.

Style

Beste keuze als u enkelstuks of kleine series produceert, STYLE Besturing: Eenvoudig, intuïtief en toonaangevend, Sterk service netwerk binnen Europa, 70% herhalingsaankoop, Verrassend gunstige prijs-kwaliteitverhouding

Teclab

Teclab biedt studenten en medewerkers van bedrijven topopleidingen en cursussen aan op mbo-niveau 4+, waarmee zij hun kansen in de high tech-sector aanzienlijk kunnen vergroten. Bedrijven worden intensief betrokken bij het ontwikkelen van de opleidingen en het verzorgen van de lessen, waardoor de lesstof nauw aansluit bij de behoeften.

Tungaloy

Tungaloy draagt bij aan de ontwikkeling van de gemeenschap / samenleving door het aanbieden van hardmetalen gereedschappen en aanverwante producten en technische ondersteuning. Ook verbeteren we de productie van klanten door middel van nieuw ontwikkelde producten en technologie, het verstrekken van hoge kwaliteit en snelle levering.

Zoller

Zoller Tool Management