Teclab en ATS EdgeIT

Teclab biedt studenten en medewerkers van bedrijven topopleidingen en cursussen aan op mbo-niveau 4+, waarmee zij hun kansen in de high tech-sector aanzienlijk kunnen vergroten. Bedrijven worden intensief betrokken bij het ontwikkelen van de opleidingen en het verzorgen van de lessen, waardoor de lesstof nauw aansluit bij de behoeften.

Medewerkers van ATS EdgeIT, al ruim 30 jaar de vertegenwoordiger van Edgecam in de Benelux, verzorgen regelmatig Edgecam-trainingen bij Teclab in Eindhoven.

Om speciaal voor de Technishow 2014 een echte blikvanger te realiseren, hebben Widenhorn, Van Hoorn Carbide, De Ridder THO en Teclab hun krachten gebundeld en samen drie indrukwekkende aluminium wereldbollen geproduceerd. Hiermee werden de mogelijkheden van Edgecam voor het aansturen van CNC machines getoond.

Deze mooie samenwerking van vier bedrijven heeft op de Techi-Show veel interesse gewekt bij de bezoekers! Een video van het project kunt u hier onder bekijken. U kunt hier alles lezen over het wereldbolproject.

Meer informatie over Teclab staat op www.teclab.nl